Drayton Wiser Smart fűtésvezérlők áttekintés 2. rész – Telepítési frissítés

Posted On
Posted By qhipw

Kapott néhány nagyszerű visszajelzést a Drayton csapatának első részétől, és azt gondolta, hogy érdemes megosztani az eredeti cikk frissített információkat. Itt vannak azok az alapvető elemek, amelyeket visszajelzéseik alapján megjegyeztünk:

A tartományhosszabbító – már rendelkezik a társ -társak funkcionalitásával

Jelszilárdság – Következő szoftver funkciócsomag, amely magában foglalja az energiagazdálkodást a rossz RF környezetben.

Fejlesztési ütemterv – A csővezetékben a fejlemények széles skálája van, beleértve az IFTTT támogatást.

További tartományhosszabbítókat kérünk, hogy fedezzék tulajdonságunk teljes mértékét, és jelentsék vissza. Nagyszerű volt, ha ezt a Drayton -tól való átfogó visszajelzést kapott, megmutatva, hogy képesek -e kapcsolatba lépni a végfelhasználókkal.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Drayton Wiser Smart fűtőhűtő termosztát az Amazon Alexa -val, a Google Home -val, IFTTT -vel működik

2,115 vélemény

42,98 £

Vásárlás az Amazonon

2

Eberle vezeték nélküli szoba termosztát bölcsebb LCD -hez Nedvességérzékelő, Fehér, Raumthermostat

3 Vélemények

£ 72.07

Vásárlás az Amazonon

3

Bölcsebb: A bölcsesség, az együttérzés és az, ami jót tesz minket

26 vélemény

24,49 £

Vásárlás az Amazonon

Itt van, amit kellett mondania …

A tartományhosszabbító (RE) már „peer-to-peer” hálózati alapon működik. azaz az egyik újra kommunikálhat egy másikkal a hálóban, és egy bölcsebb rendszer akár 5 res -t is képes tartani. Az egyik Re -hez akár 6 eszköz csatlakoztathat, ahol pl. Az egyik eszköz lehet egy másik RE.

Szintén elengedhetetlen megjegyezni, hogy a következő SW szolgáltatáscsomagunk terve a funkcionalitás magában foglalja a fűtőkészülékek/hőhubr átviteli teljesítményének növelését a rossz RF környezetben, amelynek nagymértékben csökkentenie kell a standard méretű otthonokban a RES szükségességét. Ez a szolgáltatáscsomag december hónapjában a rendelkezésre állásra irányul, bár a szolgáltatáscsomagok és az egyes szolgáltatások különös rendelkezésre állási dátuma eltolódhat.

A családunk visszajelzéseinkről szóló szakaszunkat illetően Drayton ezt mondta:…

Biomassza-kazánok-Igaz, hogy ezeknek a rendszereknek lassú melegedési ideje van. Tekintettel a bölcsebb TPI algoritmusra, a támogatott üzemanyagtípusok gáz, elektromos és olaj, amelyből az olaj a leglassabb, 3 ciklusonként óránként. A rendszereket lassabban egy be- és kikapcsolási algoritmus jobban szolgálja hiszterézissel, amelyet a Heat Hubr jelenleg nem támogat. Ez olyasmi, amit a jövőben megvizsgálhatunk.

ECO mód – Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Eco mód tisztán energiatakarékos funkció. Ezért egyesíti az optimális leállítást az időjárási kompenzációval. Ezt a weboldalunkon elérhető digitális felhasználói útmutatónk magyarázza.Az alkalmazás javította a szóbeszédet az Eco mód jobb megértése érdekében. (A frissített szóbeszéd az aktuális Android alkalmazásban található, és az iOS alkalmazásban lesz, amely a következő napokban élőben van).

Az Optimum Start egy olyan kényelmi szolgáltatás, amely, amint azt helyesen rámutatott, kihúzza a találgatást az ütemezési rendszer kezdési idejéből. Az optimális időjárási kompenzációval kezdve az időjárási kompenzációval lehet energiát megtakarítani, attól függően, hogy az egyes felhasználók miként programozzák a rendszerüket ma (azaz függetlenül attól, hogy a mai rendszert másodszor is kitalálják-e, és ha igen, mennyire jó a másodlagos kitalálásnál). Mivel nem garantálhatjuk, hogy ez lerövidíti a kazán futását, az önmagában nem része az Eco üzemmódnak. Az optimális indulás az időjárási kompenzációval az ütemtervünkön van.

Ezenkívül a következő választ (merészen) adták nekünk a kívánságlistánkhoz.

A kívánságlistában szereplő néhány elem már támogatott, a termékúttérképen tervezik, vagy úgy ítélik meg, hogy nincs elegendő igény. Itt van az egyes tételekről szóló konkrét visszajelzés:

( – már támogatott

2. Hálózati térkép, vagy annak a képessége, hogy megnézhesse, hogyan csatlakoznak az eszközök a hubhoz vagy a tartományhosszabbítókhoz. – Nem. Nem tekintik az ügyfelek többségének nagy érdeklődését. Az ügyfélszolgálat szükség szerint segít.

3. Az a képesség, hogy láthassuk a jel erősségét a hub és a tartományhosszabbítók között – megerősített ütemterv.

4. A tartományhosszabbító gyanúsan úgy néz ki, mint egy intelligens dugó, és hallhat egy relé kattintást, amikor be- és kikapcsolja a LED gombon keresztül. Hozzá lehet adni ezt a funkcionalitást – megerősített ütemterv elem.

5. A könyvvizsgáló naplófájl, amely megmutatja, hogy mennyi ideig és gyakran a kazán kirúgják – részben egy megerősített ütemterv -tétel -, a Wiser elkezdi a havi otthoni fűtési jelentések generálását. A kazánórákról azonban nem tudják kommentálni az adott részletességet, mint a mai napig.

6. A biomassza hőforrásból történő kiválasztásának lehetősége és a logika az ECO módba hozzáadva, hogy hosszabb bemelegedési időket lehessen elérni – megerősített ütemterv elem

7. Az alkalmazás azonnal tükrözi az ütemterv változásait – megerősített ütemterv -elemet. Az alkalmazás teljesítményének javításait folyamatosan adják ki a szolgáltatáscsomagokon keresztül.

8. Több felhasználói bejelentkezés. Ki folyamatosan fordítja a fűtést? – Megerősített ütemterv.

9. A geofencing, valamint a kézi távoli üzemmódkapcsoló – Az IFTTT egy ütemterv elem.

10. Képesség az időjárási állomást jelölni a Wunderground.com webhelyen az időjárási kompenzációs funkció nagyon helyi adatokhoz – Nem vagyunk benne, hogy az Eco módban alkalmazott időjárási szolgáltatás elegendő, és nem tervezzük ezt megváltoztatni.

11. Az a képesség, hogy megnézze az összes eszköz idővonalát, és mikor hívják fel a hőt. A kazán ütemezésekor átfedjük a zóna ütemtervét, hogy elkerüljük a felesleges leállításokat és az induló vállalkozásokat. Jelenleg egy táblázatban tervezzük meg, majd végrehajtjuk az alkalmazás ütemtervének időzítését. – Lásd a Q/A 6 -at is. A bölcsebb célpontok rövidebb sebességű ciklusokkal (gáz/elektromos/olaj), és ezekben az esetekben a kazán sokkal gyakrabban kapcsol be/kikapcsol. This feature would potentially follow from A6, subject to analysis of market interest.

12. The ability to schedule, monitor and control from a web browser – Not planned at this stage based on customer feedback and data collected through usage of other connected products. This may change based on Wiser users’ feedback

Checkout part 3, where we expand our Wiser smart home heating system and add Alexa voice

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Drayton Wiser Smart fűtőhűtő termosztát az Amazon Alexa -val, a Google Home -val, IFTTT -vel működik

2,115 vélemény

42,98 £

Vásárlás az Amazonon

2

Eberle vezeték nélküli szoba termosztát bölcsebb LCD -hez Nedvességérzékelő, Fehér, Raumthermostat3 Vélemények

£ 72.07

Vásárlás az Amazonon

3

Bölcsebb: A bölcsesség, az együttérzés és az, ami jót tesz minket

26 vélemény

24,49 £

Vásárlás az Amazonon

Wiser.DraytonControls.co.uk: Elérhető az Amazon -tól

Olvassa el a teljes Drayton Wiser Review sorozatot

1. rész – lépésről lépésre a telepítés

2. rész – Telepítési frissítés

3. rész – Alexa hangvezérlés kibővítése és hozzáadása

4. rész – 1 évvel idősebb és sokkal bölcsebb

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

leave a Comment