Autohomerewards: Aukey Power Bank 20 000 mAh USB akkumulátor (Giveaway + kedvezménykód)

Posted On
Posted By qhipw

Az AuKey srácai félelmetes üzletet vettek fel velünk az automatizált otthoni olvasók számára. Az új, 20 000 mAh -os USB akkumulátoruk közül 5 -et adtak nekünk, plusz egy kedvezménykódot, így mindenki más csak 13,99 fontért megragadhat egy korlátozott ideig.

Az Aukey PB-N36 Power Bank újratölthető villámkábel vagy Micro USB kábel segítségével, így tökéletes az iOS vagy az Android felhasználók számára. Az egészségesebb akkumulátor funkciójának és a gyorsabb USB -töltési sebességnek a támogatására hangolva az Aipower intelligensen beállítja az energiát, hogy megfeleljen az összes USB -hajtómű egyedi töltési igényeinek. Legfeljebb 2,4a dedikált adaptív kimenetet AI USB -portonként, az eszközök mindegyike a lehető legbiztonságosabb újratöltési sebességet kapja. A fejlett áramkörök és a beépített biztosítékok védik az eszközöket a túlzott áram, a túlmelegedés és a töltés ellen.

Tartsa az eszközöket útközben, kettős USB töltőportokkal. Beépített zseblámpával és LED akkumulátor-jelzővel van felszerelve. Úgy tervezték, hogy az összes népszerű USB -hajtású eszközzel működjön együtt okostelefonok, táblagépek, fényképezési felszerelések, Bluetooth hangszórók, fejhallgató és még sok más. Bármi legyen is az USB -hajtás felszerelése, lefedtük. Az összes Aukey terméket 24 hónapos termék garancia támasztja alá.

Kedvezményes kód

Annak érdekében, hogy kihasználhassa a kedvezményt, csak vásárolja meg ezt a linket 2017. április 2 -án, majd alkalmazza ezt a kódot a pénztárnál – 8oidJvlk -, hogy 11 fontot vegyen le az akkumulátorról (a kupon használata után 13,99 font).

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Anker Power Bank, PowerCore Vital 20000 hordozható töltő a PowerIQ technológiával és az USB-C …

46 505 vélemény

£ 37,99

Vásároljon az Amazon -on

2

Anker PowerCore 13000 Power Bank – Compact 13000MAH 2 -Port Ultra hordozható telefon töltő a PowerIQ -val …

8 764 vélemények

32,99 £

Vásároljon az Amazon -on

3

HRTOJ Power Bank 26800MAH, hordozható töltő 【4 USB kimeneti töltés】 100% -0% LED kijelző teljesítmény …

265 vélemények

16,95 £

Vásároljon az Amazon -on

Verseny

Annak lehetősége, hogy megnyerjük az 5 egység egyikét, amelyet egyszerűen adunk el, mint az automatizált otthoni Facebook oldal, majd kommentáljuk ezt a bejegyzést, hogy láthassuk Önt.

A belépéshez mindkét lépést be kell fejeznie. A verseny nyitva áll bárki számára, akinek az Egyesült Királyság postai címe van, és 2017. április 1 -jén éjfélkor zárul le.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

leave a Comment