Új LED -es lámpák a hagyományos tompítókhoz

Posted On
Posted By qhipw

A LED -izzók új generációjának csodálatos hosszú élettartama és alacsonyabb energiaellátásai forró témává teszik őket. Azonban sok terv megtagadja a rendszeres hálózati dimmerekkel való együttműködést, sokan közülünk már otthonunkban vannak. Most hamarosan új sorozat indul a Casatech -től, és ingyenes kézbesítési ajánlatunk van az automatizált otthoni olvasók számára.

„Az elmúlt néhány hónapban elfoglalt volt számunkra a Casatech -ben. Mindenki megőrült a világításhoz. Kérjük, kérjük, jelentsük be egy új, Dimmable LED -es világítást egy hagyományos hálózati dimmer segítségével!

Kicsit olyan volt, mint a Szent Grál a LED -es világításhoz. De végre itt van. Tompítható LED -es világítótestek. És ami nagyon izgalmas az, hogy egy hagyományos hálózati tompítót használnak, amelyet az izzólámpához használnak. 18 hónapos garanciával is járnak.

Tehát mi a fogás? Nos, az egyetlen fogás az, hogy jelenleg a teljes illeszkedés nem csak az izzó. 3W -tól 9W -ig érkeznek, és az árak 25,50 eurótól kezdődnek a 3W -nál. Az összes lámpa Edison LED -eket használ, és kérésre egy Cree Q4 verzió is elérhető (a Cree Q4 kissé fényesebb, mint az Edison). A 3W -os Cree 36,45 euróba kerül. Az összes ár tartalmazza a HÉA -t.

Külön ajánlatot teszünk az automatizált otthoni olvasók számára. Ha valaki 2 vagy még a Dimmables előrendelését akarja előrendelni, akkor a postaköltség és a csomagolás rajtunk áll! Csak írjon nekünk e -mailt az info@casatech.eu e -mail címre, hogy sokkal több részletet kapjon. ”

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

leave a Comment