Household

Az intelligens ház a londonokban Mayfair

Posted On
Posted By qhipw

Az Egyesült Királyság disztribútorai, a félelem sok felszerelést biztosít a testreszabott telepítési kereskedelemhez. Itt található az egyik legújabb intelligens otthoni installáció, amelyet a készletük használ, a HA szakemberek, az EasyComp. Ügyeljen arra, hogy kattintson az alábbi állvány fényképére néhány otthoni automatizálási pornóhoz.

Egy lenyűgöző ház a londoni exkluzív Mayfair -ben drámai felújításon ment keresztül, és egy üres héjat testreszabott, testreszabott install Havenré alakította mindössze hat hónapon belül.

Az otthoni automatizálási szakértők, az EasyComp, nem kerestek tovább, mint a csúcsminőségű disztribútor, az AWE, amikor összeállítják a legmagasabb és megbízható készletlistát ehhez a luxusprojekthez, az URC-t választva az AV és az AV és automatizálás.

A fejlesztő, a „Luxlo” rövid ismertetése az EasyComp számára készült, az AV, a világítás, a HVAC és a vezérlő rendszerek minden szempontjának megtervezésére, meghatározására és végrehajtására a Supreme Smart Home létrehozására. A 2014. januári kezdeti tervezési szakaszoktól kezdve az EasyComp mindent bevezette a kábelezéstől és a vezetékektől a júliusi asztalos befejezésig.

A háztulajdonosok korábbi tapasztalattal rendelkeztek az otthoni technológiával kapcsolatban, és így megszokták bizonyos márkákhoz és képességeikhez. Ez az ok miatt elengedhetetlen volt az otthoni automatizálás és a berendezések minden aspektusához, hogy összefüggésben álljon – ha nem is sikeres – ezek a rendszerek. Alapvető követelmény volt a könnyű és könnyű használatvezérlő rendszer.

A rövid ismertetés a két vezérlőrendszer összeolvadásának okos szolgáltatásához vezetett. Telepítették a Lutron QS Homeworks rendszert, és felelősek voltak a világítás, az automatizált árnyalatok és a függönyök, valamint a HVAC vezérlésért. Az egyszerű, felhasználóbarát vezérlés érdekében a parancsikonokat közvetlenül a Lutron rendszerből az URC teljes vezérlésére hozták létre, a AWE által biztosított. Három TRC-1080 vezérlőt helyeznek el a lakás körül, a fő hálószobában, a családi szobában és a médiateremben. Ezek a kezelőszervek felhasználhatók a lakás bármely helyiségében, a könnyű használat érdekében az alapértelmezés szerint a távoli életben van. Ugyanakkor nem elengedhetetlen, hogy az összes rendszert megtekintsük a távirányítón Csak azt akarja ellenőrizni, hogy mi van a szobában. Ezért az EasyComp beállítja a közvetlen parancsikonokat úgy, hogy csak az AV, a világítás és a HVAC vezérlés ikonjait jelenítse meg az egyes helyiségekben.

Például, ha a „film” módot a médiatermben választja, egyszerre csökkentené a világítást, bezárná a redőnyöket, és felveszi az Apple TV -filmeket a 65 ”-es Samsung 4K képernyőn. Eközben a fő hálószobában a TRC-1080 gomb érintése figyelmezteti a teljes vezérlőrendszert, hogy bekapcsolja a televíziót, és a képernyőt az optimális nézőhelyre fordítsa egy automatizált fali konzolon keresztül.

Az EasyComp a kétirányú Lutron Homorks QS modult is felhasználta az URC könyvtárából, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a Lutron processzor összes funkciójához.

Az EasyComp bemutatta az URC rendszer rugalmasságát ebben a projektben. Egy gombnyomás – A Lutron Homeworks billentyűzetének „TV be” gombja 12 voltos indítót küld a Homeworks processzorról az URC rendszerre. Ez kivált egy makrót, amely parancsot ad a TV -hez, hogy bekapcsoljon, kiválasztja a helyi bemenetet, átváltja a mátrix bemeneti forrást erre a kijelzőre, bekapcsolja az égboltot, és egy adott csatornára fordul. Ezt szükség esetén egy lépéssel tovább lehet tenni. Például az ajtó billentyűzetén lévő „All On” gomb kiválthatja a bekapcsoláshoz szükséges lámpákat, a redőnyöket és a TV -t egy bizonyos csatornán, amikor elérik a családi szoba kanapéját.

„Számos éve számtalan projekten használjuk az URC -t. Nem csak könnyű telepíteni, hanem egy olyan rendszert is, amelyet magabiztosan adhatunk ügyfeleinknek, tudva, hogy az interfész használata nem fog megfélemlíteni, és ehelyett egyenes előremenő szolgáltatást kínál az otthon kényelmes ellenőrzéséhez ” – mondja Durgesh Sinh, Az EasyComp ügyvezető igazgatója. „Mindent megtesz, amire szüksége van, és egyszerűen! Fizikailag a TRC-1080 gombjai és vizuális visszajelzései az URC-t a legfontosabb választásuk a vezérlőrendszerekben. ”

Tizenöt KEF CI200QR, négy KEF CI200QL és számos más KEF hangszóró kerül az ingatlan egész területén, akár a mennyezetbe, akár az asztalos mögött rejtve. Ezek a hangszórók a családi szobában felállított 5.1 -es és a médiateremben felépített 7.1 -es felépítést kínálnak. A hangszórók legmagasabb osztályú hangminőséget és diszkrét megjelenést kínálnak, annak köszönhetően, hogy néhány modell csak 35 mm mély. Mind a médiateremben, mind a családi szobában a KEF T2 mélysugárzók kicsi méretűek és az asztalos látványtól el vannak rejtve.

Szinte az összes berendezést a félelmetes, beleértve az összes URC teljes vezérlőberendezést, a HDANYWHOL 8 × 8 MODULAL 4K Mátrixot, a KEF hangszórókat, a Samsung 4K-t és a LED TV-ket, valamint a Denon AV vevőket és a Blu-Ray Player-t.

Az EasyComp két ajtót kért az állványhoz. Ez az okos kérés azt jelenti, hogy ha a telepítőnek hozzáférnie kell az állvány hátuljához, akkor a Cloakroom ajtaján keresztül hozzáférhet.

Az ügyfél egy könnyen használható vezérlőrendszert kért, amely a házban a technológia minden aspektusát képes irányítani, és pontosan ezt sikerült elérni. okos IP parancs létrehozásaS és triggerek, az otthoni mindent az IPAD URC távirányítóin és URC alkalmazásán keresztül lehet vezérelni. A végfelhasználót különösen lenyűgözi az, amit az URC képes megtenni. Az volt a benyomásuk, hogy egy másik jól ismert vezérlő márkát kellett telepítenie, hogy elérhesse azt, amit az URC elért ebben a projektben. Az ügyfél elégedett azzal is, hogy az EasyComp, a Remote Access funkciónak köszönhetően az ügyfélszolgálat is. Az IP -vezérlő tápcsatlakozó telepítésével az EasyComp távolról bejelentkezhet, és bármilyen eszközt be tud lépni az állványban. Ez kiküszöböli az ügyfél életmódjának minden zavarát.

www.awe-europe.com: Több okos otthoni installációk

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest47
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Related Post

leave a Comment