Household

Kicsit fa playhouse az erdőben

Posted On
Posted By qhipw

Yup, megfelelünk a blogíró mintázatának, amely úgy tűnik, hogy az internetek söpörése: a gyerekeinknek hivatalosan van játékháza. Valójában anyám ajándéka volt a tavaszi közös születésnapokhoz (igen, a 7 éves és a 3 éves korunk mindkettő pontosan egyetértett, és az volt, hogy egy kicsit akartak Kint otthon, hogy telefonon hívják a sajátját). „A felnőttek nem engedélyezettek” a kérés során valóban kimondtak. Tehát körülnéztünk egy olyanra, amelyben azt hittük, hogy mindkettő úgy, hogy ez nem szakítja meg a Nonna költségvetését. Találkoztunk ezzel az imádnivaló játszóházkal, amely szilárd cédrusból készült, volt a megfelelő ár, valamint még a bit virágcserép -tartókkal is.

Tehát elküldtük anyukámnak a linket, és rengeteg izgatott hangulatjelet élveztünk, amelyeket cserébe küldött vissza, valamint a következő szöveggel együtt: „Hét napon belül biztosítják, és azt állítja, hogy össze kell állítania. azt. Remélem, hogy ez nem olyan bonyolult! ”

Preferált videóink

Kiderült, hogy meglehetősen egyértelmű volt, azonban pár órára volt szüksége az összerakáshoz. Lehet, hogy gyorsabban ment volna, ha az utasításokban lenne ezt a szuper handogási „felnőtt segítőt”. Ez a fickó úgy tűnik, mintha felkészült volna a tompa rúgására, valamint a nevek felvételére. Bár a gyulladt hüvelykujja engem érint. valamint miért jelenik meg fűrészel?

Minden darabot előre vágott, előzetesen fúrva, és azonosítva, tehát nem volt sokkal különbözve, mint egy darab IKEA bútor összeállítása. Csak azt javaslom, hogy tegye az összes darabot, hogy láthassa a címkéiket, és gyorsabban megragadhatja a dolgokat, mint az anyagok felét a dobozban tartani, és órákig ásni az L2 -t.

Miután összejön, minden szuper szilárdnak érzi magát. Pontosan láthatja, hogy a tetőcsapok nemcsak szorosan rögzítve vannak, hanem reteszelve. Amellett, hogy van egy teljes konyhai terület (amit még csak nem is vettem észre, amikor azt választottuk), a gombokkal és egy mosogatóval is…. Mókusok mosása? Nem értem, mi folyik itt. Ne feledje: felnőttek nem engedélyezettek.

Eleinte a fedélzeten volt (ez még mindig áprilisban volt, tehát azok a bit „pollen férgek”, amelyeket a fedélzeten láthat), de a fiatalok meglehetősen gyorsan kérték, hogy mozgassuk le a fűben. Legyen távolabb. Lásd: Visszatérés: A felnőttek nem engedélyezettek.

Tehát itt van az udvaron. Olyan kicsi és aranyos is!

Megragadtunk néhány 1 dolláros burkolatot a House Depot -ban, hogy alátámaszthassuk, hogy ne üljön a földre, és rothadjon, vagy ilyesmi. Ráadásul az ilyen fiatalok ott vannak egy padló, amelyen ülhetnek (ez a gyermekünk ott ül, és… mókusokat mosni?!?!).

Nem tartalmazza a virágcserépeket (csak a tartókat), ezért csak a műszál virágokat használtam egy fekete edényben, amelyet már az IKEA -tól kaptam. Lehet, hogy szórakoztató lehet a magvakat a fiatalokkal ültetni, és figyelni, hogy azok is elérhetőek lesznek. Bár a szarvas valószínűleg mindent megeszne, amit ültetünk oda … talán a levendula működne?

Mielőtt megérkezett, nem voltam igazán biztos abban, hogy mennyit használnak együtt (még mindkettő is megfelel? valamint néha olyan játékot játszanak, amely magában foglalja a kézfogást, valamint azt, hogy úgy tesz, mintha a konyhai tárcsák, valamint a csapok vezérlőelemek, valamint „az űrben vezetnek”.

Ezenkívül ez egy furcsa Sidenote, ám van egy tényleges ajtógombja, amely reteszel, ami meglepően hatalmas sláger. Mindig gondoskodnak arról, hogy távozzanak, amikor távoznak. Csodálatos látni, hogy pontosan milyen jól kezelik a fiatalok valamit, amikor úgy érzik, hogy ez „minden övék”.

Nem csaknem olyan díszített, mint a manapság elérhető néhány játszóterem (láttam az ajtók, valamint a zászlók, valamint a hidak és az ablakkezelés Imádnivaló átalakítás erre a pontos pontosan ugyanazt a játszóházra) azonban a természetes cédrus a tégla otthonunkhoz megy, valamint John “Practical” Petersik elmagyarázta, hogy az erdőben lévő festett otthon nagyon károsnak, meglehetősen gyorsnak tűnhet. A nagyszerű hír az, hogy még ha playhouse -t is vásárol, és összegyűjti … a fiatalok tetszeni fognak. Amellett, hogy valóban igazán csodálatosnak tűnik, csak a módszer. Mint egy kis gerendaház, ahol a fiatalok mennek a menekülési felnőttekhez, és néha „az űrkel való vezetéshez” mennek.

PSST-Itt sok más gyerekkel kapcsolatos frissítés, valamint projektek, beleértve azokat a dolgokat is, amelyeket a semmiből fejlesztettünk ki (mint például ez a babaház) vagy a „feltört” (mint például ez a szekrény-fordított játék konyha).

*Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz*

További hozzászólások a Young Home Love -tól

Related Post

leave a Comment