Household

MVIX MX-760HD Wireless HD Media Center

Posted On
Posted By qhipw

Ez az új vezetékes és vezeték nélküli HD médialejátszók Divx, XVID, MPEG, MPG, VCD (DAT), DVD (VOB, IFO), WMV (WMV-9) , ASF (WMV-9), TP, TS, TRP, valamint támogatja a 480, 720p, 1080i, 1080p DVI portját…

„Az új MX-760HD médiaközpont kihasználja a Sigma 8621 lapkakészlet kiváló képességeit, ideértve a kivételes vizuális, magas színvonalú, amelyet az élvonalbeli videó dekódolási technológiák támogatnak, valamint a vezeték nélküli csatlakozóképesség képességét a házhoz, valamint a házhoz való kapcsolódást, valamint a házhoz való kapcsolódást. valamint az irodai hálózatok. A Wireless 802.11g innovációt tartalmazza a WEP létesítményekkel, hogy maximális vezeték nélküli jelsebességet biztosítson (akár 54 Mbps) a digitális média streamingjéhez a hálózati ügyfelek között.

„Az MVIX (TM) vezeték nélküli HD médiaközpont tökéletes azok számára, akik értékelhetik a kényelmet, a nagy hűségű audio-t, valamint a kiváló minőségű video-dekódolási teljesítményt egyetlen, könnyen használható csomagban, bármilyen típusú veszélyeztetés vagy feláldozás nélkül Jellemzők ” – állítja Rich Knitter, az MVixusa marketing igazgatója. „A magas jelentés most az új videó szabvány, valamint az ügyfelek arra törekszenek, hogy hozzáférést kapjanak és lejátszják a Hi-DEF anyagát egy átfogó rendszeren keresztül, amely központi szerepet játszik a digitális szórakoztató igényeikben. Az MVIX (TM) Media Center olyan központosítást kínál, ahol bármi – a TV, a filmek, a zene, a képek és a több – gyorsan hozzáférhető egyetlen távirányítóból egy gombnyomással. ”

A DVD-piac racionális kiterjesztéseként az MX-760HD lehetővé teszi az egyének számára, hogy teljes filmek, DVD-k, házi videók, valamint akár digitális audio anyagok élvezhessék egy 3,5 hüvelykes nehéz lemezmeghajtójukat. Filmek, TV-műsorok, videokamera felvételek, valamint egyáltalán az MX-760HD képes tárolni és dekódolni a digitális média adatait, valamint a formátumokat. Az audio/video interfészek legfrissebb fejleményeinek kielégítése érdekében az MVIX (TM) Hi-DEF médiaközpont a HDTV-hez vagy a plazma TV-készletekhez mutat egy magas jelentőségű digitális videofelület (DVI) segítségével. „Az ügyfelek nemcsak az MVIX játékosokat vásárolják meg a technológiai vonzerejéért, ugyanakkor a megbízható épület és a kiváló támogatási struktúra szempontjából is” – állítja a Rich Knitter.

Az MVIX (TM) Media Center teljes 360 fokos elérési képességhez való hozzáférést kínálva szinte minden lehetőséggel rendelkezik a bemeneti-kimeneti lehetőségekkel. Engedélyezi a PC-kapcsolatot USB2.0, Wireless (802.11G vagy MIMO), LAN (10/100 Mbps), valamint még az USB-HOST portokon keresztül. A kimenethez a képernyő eszközök összekapcsolhatók DVI, komponens, S-VIDEO, kompozit, valamint a hagyományos 3-tűs RCA portok segítségével. Az MX-760HD szintén digitális optikai-audio portot kínál az audiofilek számára.

„A legjobb az egész, hogy az egész rendszer egy lenyűgözően divatos házba van csomagolva, fekete eloxált kivitelben, tartós fémdobozban, akril előlap, valamint prémium, hi-fi stílusú állványt”-folytatja Rich. “A hagyományos, boxy megjelenésű tokokkal ellentétben a MVIX (TM) vezeték nélküli médiaközpont valóban a legelső AV rendszer, amelyet büszke lehet arra, hogy megmutatja háztartásait és barátait!”

Árképzés és rendelkezésre állás
MVIX (TM) vezeték nélküli HD Media Center (MX-760HD): Jelenleg előrendelések. Bevezetés dátuma, 2006. december 1., 2006. december 5-én.

mvixusa.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Related Post

leave a Comment