A lábujj rúgásainak és egy ablakpárkányának hozzáadása

Posted On
Posted By qhipw

Nem tudunk -e már csak néhány Darn szekrényt festeni?! Ha türelmed, hogy látjon néhány festett szekrényt, vékonyan visel – csak gondoljon arra, hogy érezzük magunkat! Amikor ezt a konyhai projektet megterveztük, a nagy képű agyunk azt mondta: „Utoljuk utólag felszereljük azokat a néhány ajtót, hogy megfeleljünk a szoba többi részének, majd festünk. Hurrá!” De most, hogy a gyomokban vagyunk (nem kevésbé az ünnepi őrület közepette), rájöttünk, hogy sok cuccnak valójában meg kell történnie e két lépés között. ” Vannak olyan hiányosságok, amelyeket meg kell tölteni, durva foltokat csiszolni, díszítendő burkolat, csuklópántok kezelése, a kiválasztandó hardver, a kiválasztandó alapozók, a végső festék színének eldöntése stb. Stb.

Először is, ez a Trim kategóriájába tartozik: újjáépíteni akartam az ablakpárkányt és az öntést, hogy megbénítsuk / primer / festsük, miközben mindent megtettünk a szekrények számára. És mivel a régi küszöbünk egy gránitdarab volt, amely megfelel a régi pultunknak (de nagyon elégedettek voltunk az első házunkban lévő fa küszöbével), egy darabot átkapaszkodtam a Home Depot -ban, amely belefér az űrbe, és vágott egy Néhány bevágás belőle.

Aztán csak csúsztam és a helyére szögeztem.
Kedvenc videóink

Innentől kezdve ez volt a tipikus dal és tánc a szélek körüli vágás és körömvágás és szögletes tánca. Még egy kisebb darabot is hozzáadtam a küszöb alatt, hogy utánozzam azt, amit a félfali párkányon tettünk.

Most, hogy az ablak készen áll a zsákra (a sarkokban lévő kis rések kitöltésére), alapozó (a nyers küszöbhöz) és a fehér félig fényes festék (a fa megóvása és az egész rugalmas és törlőképesség) Egyéb díszítés. Pontosabban, a lábujjrúg, amely az alapszekrények alján megy körül. Nagyon sok eltávolításra került, amikor a szekrényeket megrázta. Tehát egyes helyeken meg tudtam vágni/újra telepíteni a maradék darabokat.

De a félsziget körül új cuccokat kellett vásárolnom (mivel ezt hozzáadtuk az elrendezéshez). Valójában nem találtam a polcon kívüli lábujjrúgást (talán az Last Minute Diyers-hez hasonló last minute nyaralók miatt eladták?), És bár tudtam, hogy különleges megvásárolhatom a Home Depot konyhai osztályán keresztül N van ilyen türelme. Tehát csak vásároltam néhány hagyományos előre benyújtott alaplapot, amely illeszkedik a félsziget szekrényeimbe és telepítette. Mivel minden ugyanazt a kabinet színét festette, senkinek sem szabad bölcsebbnek lennie. Tyűha.

Ja, és mivel még mindig nem döntöttünk abban, hogy milyen kezeléssel adjuk meg a félsziget hátulját (kopott fa? Emelt panelek? – Ezt a nyers végét bármilyen díszítéssel/fával borítom, amelyet oldalra és hátra alkalmazunk. És bár megvásároltam az összes cipőöntést, nem telepítem azt, amíg az új padló nem elkészült (elindulunk és festünk, mielőtt bemegyünk, hogy elkerüljük a festéket az új parafa padlón).

De ez nem volt a vége a Trim-Vállalatomnak. Nézze meg a finom egyenetlenséget, amikor az a sarokszekrény keretének alsó szélére vonatkozik. Nézze meg, hogy ez egy kicsit magasabb, mint a körülvevő két szekrény? Bosszantó, de nem a világ vége. Szerencsére pontosan 1/2 ″ túl magas volt mindkét oldalon, tehát csak 1/2 ″ darabot vásároltam a vágyakozó kézműves fát, és biztonságosan a fatartalmat a helyére bilincsekkel és ragasztóval, különös tekintettel Be tudtam illeszteni egy kalapáccsal vagy csavarhúzóval). Miután elcsitáljuk, homok, prima és festésünk, teljesen észlelhetőnek kell lennie.

Az egyetlen másik burkolat, amelyet ezen a ponton terveztünk telepíteni, néhány korona volt a felső szekrények körül. De hidd el vagy sem, kissé ásottuk csak az éles négyzet alakú szélek tiszta és modern megjelenését (néhány koronát tartottunk ellene és rántottunk, valójában csak karcsúbbnak és tisztábbnak tűnik, és egy kicsit Túl díszítették azokkal a cuccokkal, amelyek ott folynak). Tehát egyelőre békén hagyjuk a dolgokat, és korona nélkül folytatjuk. De ha később úgy döntünk, hogy hiányzik valami, akkor csak hozzáadjuk a tény után (előzetesen és festett, mint a cipőöntés, így nem fogunk aggódni a kabinetfesték munkánk elpusztítása miatt).

Ja, és ami a zsanérokat illeti, rejtettnek tekintettük, de az ajtóink fél-sunk (erről bővebben), így nagyon vékony lépést mutatnak körülöttük (és mivel a rejtett zsanérokat be kell vezetni, az ajtóink az ajtók lenne Legyen túl vékony a széle körül, hogy ez ne működjön nekünk). Ne aggódjon, rengeteg csodálatos konyha van a Pinterest -en (megszállott feleségem szerint), kitett csuklókkal és fantasztikus hardverekkel – tehát csodálatos vagyunk velük. Tehát a rejtett csuklópántos kutatásokból való továbblépés után azt gondoltuk, hogy képesek leszünk permetezni/festeni a zsanérokat (mivel nagyon ritkák/nehéz megtalálni, és ez pénzt takaríthat meg), de kettővel próbáltuk ki. Különböző szatén nikkel befejezések (a hardvereket választottuk- ez még nem jött be- de jó volt ezt a döntést meghozni, így tudtuk, hogy milyen pontos befejezésnek kell lennie)… és… nem működött.

Látja a bal oldali csuklópántot? HogyÚj csuklópánt (az egyik ritka, amely valójában együttműködik az ajtónkkal-, amelyet a Pleasant’s nevű helyi hardverüzletben nyomon követettünk, rengeteg extra lehetőséggel). És a pontos kivitelben dolgoznunk kell a hardverünkkel (ami szintén volt a boltban, csak nem elég ahhoz, hogy a helyszínen hazaviszhessük). Ez a másik két csukló a középső és a legjobb a konyhánkból származó eredeti, miután a két típusú spray -festékkel permeteztük a fölöttük lévő kannákban. Nézze meg, hogy nem néznek ki olyan sima és szatén-nickel-y … és kissé elrontottak és-nos, hamis? És még ennél is rosszabb, amikor a csuklópántot előre -vissza mozgatta (ami a következő néhány évtizedben napi egymilliószor történne), a festék valójában elhasználódott a csuklópánt közepén:

Tehát nem működött. De örülünk, hogy megpróbáltuk az OL ‘College -t. Szerencsére a 90 dollárt az új zsanérokért kiszorítva nem igazán sok a teljes konyhai reno rendszerében, és minden bizonnyal megéri a tiszta/friss/új/funkcionális megjelenést.

Ó, és beszélve más döntésekről, amelyeket meghoztunk, végre kiválasztottuk a kabinet színét. Mint ahogyan, nem megy vissza (összekevertünk, és hazahoztuk). Oda-vissza váltottunk a tiszta, tiszta fehér (az első házunkban a fehér szekrényeinket) és a puha, meleg szürke vagy szürke-peige szín között-de végül bármi túl szürke vagy szürke-peige ellen választottunk, mert:

Annyira szürke van az étkező, a nappali és a folyosó falán, hogy egy szoba a szürke szekrényekkel teli terek közepén található (különösen, ha a szürke étkezőből látják, mert annyira nyitottak lehet, hogy egymást túl sok

A Backsplash egy puha, szürke fillért csempe, tehát ez egy kevésbé súlyos módja annak, hogy ezt a színt hozzáadjuk a helyiséghez, mint hogy minden szekrénybe tegyék – plusz a fillért csempe valóban felbukkan, ha a szekrények könnyebbek, ahelyett

Festett szekrények, a fehér hangon, a legklasmánusabban érezzük magunkat – tehát nem aggódunk, hogy egy évtized alatt divatos vagy „ki”

De valójában nem választottunk élénk fehér színt – tehát a két tábor közepére landoltunk. Itt volt a folyamatunk:

#1. Húzzon ki egy tonna színmintát, hogy nézzen rájuk a számlálókkal, a backsplash csempével, valamint a gazdag sötét parafa padlóval (ami minden bizonnyal megakadályozza a szobát, hogy túl steril és fehér mosás érezze magát):

#2. Válassza ki a csomó kedvenceinket, és tegye őket arra a repülőgépre, amelyen élni fognak (pl.: Ülje meg őket függőlegesen a szekrényekhez, hogy megnézze, hogyan olvasnak függőlegesen, mert így lesz a szín). Ó, és a Backsplash csempe is ott van a referenciához.

# 3. Vizsgálja meg ezeket a színeket reggel, délben és éjszaka (és egy napsütéses és felhős napon – csak hogy alapos legyen), és lassan távolítsa el a színmintákat, amíg a négy döntősünkkel nem maradtunk:

#4. Tudjuk meg, hogy valószínűleg nem hibázhatunk egyikükkel sem, tehát csak válassza ki a bélünket (a mi kedvenc színmintánk- igen, a kezdetektől fogva volt az egy másodperc jobbról). Ezt felhőborításnak hívják, és bár a fenti kép aligha igazságos, lényegében nem fényes fehér (amelyet láthat, amelyet az alat Melegszürke. A világ legkönnyebb greige -je, amely távolról úgy néz ki, mint egy lágy fehér, de amikor közelebb kerül, és látja a fényes fehér pultot, egyértelmű lesz, hogy nem teljesen fehér, kissé hangulatos és tonális. Tehát igen, biztonságos azt mondani, hogy annyira izgatottak vagyunk, és alig várom, hogy megnézzük, milyen fényes és fényes és tisztítsa meg az új konyhánkat, amint ezek a szekrények becsúsznak az új „szekrénybe”, és a padlónk megkapja a gazdag parafa kezelést hogy megakadályozza a világos/fehér/fényes túlterhelést.

És a szekrényfestés célvonalához való bejutásról beszélve, itt van egy gyors bontásunk:

Távolítsa el az ajtókat, a fiókos frontokat és a hardvereket

Távolítson el mindent a szekrényeinkről

Használja a fa gitkot, hogy kitöltse az esetleges hiányosságokat, varrásokat és lyukakat (például ahol a régi gombok voltak, mert az új hardverünket nem ugyanúgy helyezik el)

A homok szárított gitárja, valamint bármilyen gerinc, kaparó, chips vagy egyéb, a szekrények összegyűjtöttek az évek során, hogy a lehető legegyszerűbbek legyenek.

Csiszolja meg az összes szekrényajtót (elülső és hátul), valamint az összes szekrénykeret, hogy felkészüljön, mielőtt alapoznánk (néhány ember kihagyja a csiszolást, azt akarjuk, hogy ezek a csecsemők örökké tartsanak, így nem veszünk esélyt)

Tisztítsa meg az összes csiszoló rendetlenséget, hogy garantálja, hogy nem kapunk port az alapozónkban

Használjon folyékony deglossert az összes szekrény ajtaján és keretén, hogy külön biztosítsa, hogy készen állnak az alapozóra

Vásároljon hardvert és véglegesítse a csuklóplang tervet

Prime (remélhetőleg egy kabát, attól függően, hogy milyen alapozót kapunk – még mindig beszélnie kell egy Paint Pro -val és el kell döntenie)

Festék (reméljük, hogy az ajtók és a keretek mindkét oldalán két réteg elegendő lefedettséget ad nekünk, kopogtatva a fát)

Hagyja mindent megszáradni és gyógyítani 3-5 teljes napig (legalábbis ezt mondta a festék, amikor utoljára ezt tettük, és ezt követtük a levélhez)

FúróLyukak és telepítés új zsanérok és hardverek telepítéséhez és telepítéséhez

Helyezze vissza az összes ajtót és fiókot

Helyezze vissza a konyhát az összes cuccával, amelyet kiszálltunk a szekrényekből/fiókjainkból

Vegyen be egy hosszú napot (lehetőleg 2-3 napig, Clara engedélyezve)

Készítsen fényképeket (lehetőleg 500, minden utolsó szögből)

Ember, csak ezt gépelve, ezt fáradtsá tett. De megpróbálunk kiterjedt lenni, mert azt akarjuk, hogy a festési munkánk tiszta, egyenletes és tartós legyen. Mint az évtized-csoportnál tartós. Tehát annak ellenére, hogy extra napokba telik az összes előkészítés átmenése, úgy gondoljuk, hogy végül megéri. Valójában úgy néz ki, mintha a karácsony és az újév közötti héten alapoznánk és festeni fogunk. Ami azt sugallja, hogy január elején 500 -at kell kapnunk az Ön számára. Woot. Nem kezdhetjük el elmondani, mennyire izgatottak vagyunk az új évre „új” szekrények!

Ja, de ha egy előtti és utáni előtti és utáni haldoklást haldoklik, akkor itt egy ugyanolyan izgalmas, sokkal kevésbé izgalmas. Így nézett ki a napfényhelyiségünk (más néven a konyhai reno tárolóhelyünk) a közelmúltban.

Alapvetően minden hulladékot felhalmoztunk a demonstrációs folyamatból „csak arra az esetre”, hogy szükségünk van a szekrények újjáépítéséhez vagy a félsziget befejezéséhez. De most, hogy egyértelmű, hogy milyen kabinetre, ajtókra és díszítésre van szükségünk – és ami még ennél is fontosabb, mi lehet – nagy megtisztítást végeztünk. És most így néz ki:

Az összes használható kabinet maradékot kihoztuk a carportba, amelyet egy helyi takarékos áruházba adományoztak (az egyik helyi kedvencünk, a Diversity Thrift, a legjobban az ajtónkhoz jött, hogy hétfőn felvegye őket). Aztán az összes kisebb fadarabot dobták az alagsorban lévő hulladékhalomba. Lehet, hogy volt valamilyen általános takarítás is … mint például a szerszámaim megfelelő elhelyezése.

Ó, és vegye figyelembe azokat a nagy deszkákat, amelyek a tartalék rétegelt lemezen pihennek a kanapén és a nappali ágyon?

Üdvözöljük a szekrény ajtójának fa fatartalmában / csiszolás / alapozó / festési zónában (csak néhány csepp ruhát fektetünk a rétegelt lemez alá a kanapé és az első nappali ellátás védelme érdekében). Úgy gondoljuk, hogy a nappali szoba jó hely a feloszláshoz és a munka elvégzéséhez (miközben a dolgokat korlátozza a Clara-tól, és a füstöket a házból távol tartja-annak ellenére, hogy alacsony és no-voc cuccokat fogunk használni). Tehát várjon sok képet az elkövetkező napokban.

Talán hozzá kellett volna adnom a „Prep Samroom munkaterületét” a listánkhoz, hogy egy másik dolgot átléphessem. Nos, tegye ezt a két másik dolgot …

Igen, a szekrényajtókat, a fiókos frontokat és a hardvereket hivatalosan eltávolították. Ó, és mivel kiürítettük a szekrényeket (többnyire), azt hiszem, ez egy másik dolgokat tesz a listánkon. Úgy tűnik, hogy egy tekercsben vagyunk.

Előkészítés a napfényhelyiség munkaterületén

Távolítsa el az ajtókat, a fiókos frontokat és a hardvereket

Távolítson el mindent a szekrényeinkről

Csak tizenöt sokkal többet kell tenni. Tegyük fel, hogy ez jó dolog, hogy a szüleim fogadják a hivatalos karácsonyi vacsorát …

… Bár négy rokonunk van velünk az ünnepi hétvégén. Szerencsére úgy jöttek, hogy csak káoszra számítsanak, amikor átjönnek. Azt is állítják, hogy várják, hogy mire készülünk. Most ez a feltétel nélküli szeretet. Frissítés: Bár a szék borítói a fenti képen másképp néznek ki (nem tudjuk, miért) nem festettük és nem változtattuk meg őket, tehát még mindig ugyanazok a mokka színűek – egyelőre…

Mit csinálnak férfiak ezen a héten és a következő? Van valami nagy projekt? Nagy ételek? Nagy ajándékok? Nagy listák?

PSST- A BabyCenter-en végezünk, hogy a Clara kedvenc könyveiről/játékairól/dalairól/tevékenységeiről beszélünk bárki számára, aki az utolsó pillanatban keresi a kisgyermek ajándékötleteit, amelyek az ünnepek alatt befejezhetik kicsikkel. Itt megtalálhatja az egészet.

További üzenetek a Young House Love -tól

leave a Comment