Household

A Tado ° új IFTTT Channel & API

Posted On
Posted By qhipw

IoT -jét kapja a TADA ° ma bejelentette a Web Home Automation Controller The Sky, IFTTT partnerségével (ha ez akkor).

A Tado ° felhasználók hamarosan az IFTTT -n keresztül csatlakoztathatják a Tado ° intelligens termosztátját más készülékekhez. Ez lehetővé teszi a Tado ° Geolocation funkció használatát, kivéve az intelligens fűtést vagy a hűtést. A közeljövőben, amikor egy tado ° felhasználó elhagyja a házat, nemcsak a fűtés automatikusan megtakarítási módba megy, hanem a lámpák kikapcsolásakor, a riasztórendszer aktiválódik mobiljuk.

Ezen felül van egy új API a fejlesztők és a partnerek számára, amelyek a Tado ° remélik, hogy elősegíti az integrációt eszközökkel és az intelligens otthoni más területekkel.

A Tado ° alkalmazás iOS, Android és Windows telefonokon fut, valamint olyan intelligens órákon, mint a Pebble View és az Android Wear. A Pebble és az Android Wear alkalmazásokat valójában két nagyszerű elme készítette a Tado ° fejlesztő közösségéből. A Tado ° tehetséges fejlesztők számára lehetőséget biztosít a Tado ° API használatára új alkalmazások létrehozásához. Ezenkívül a kiválasztott partnerek, mint például a Big Utility, a telekommunikáció és a biztosítótársaságok, képesek saját integrált tado ° alkalmazásukat felépíteni a Tado ° partnerség részeként.

www.tado.com: Fűtési vezérlő fórumaink

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Related Post

leave a Comment