Household

A Marmitek bemutatja a távirányító 3D HMDI Switcher -t

Posted On
Posted By qhipw

Az új Marmitek Connect420 akár 5 HDMI eszközt csatlakoztat a TV -hez, és támogatja a teljes 1080p 3D -t, valamint a hagyományos 2D beállítást. Az egység automatikusan válthat a forrás vagy a mellékelt távirányító alapján, és a fém burkolat azt jelenti, hogy a kapcsoló mentes bármilyen interferenciától. Körülbelül 90 fontért kapható.

3D HDMI Switcher – A Marmitek Connect420 lehetővé teszi, hogy akár 5 HDMI eszközt is csatlakozzon a TV -hez, mindössze 1 kábellel. Ez megakadályozza a kábelek rendetlenségét a TV alatt, és megoldást kínál, ha a TV -jének nincs elegendő HDMI portja. A Connect420 természetesen más szabványokat is támogat, mint például a DVI, a HDCP, a CEC, a LIPSYNC, az EDID szabványok, a mély szín (36 bites), az X.V. Szín és Dolby True HD & DTS HD A 3D mellett. Az aktív kapcsoló megszakításmentes, szilárd fém, interferencia-mentes, kiváló minőségű ház eredményeként.

Függetlenül attól, hogy TV-csatornákat, játékokat, YouTube-videókat, Blu-ray lemezeket vagy igény szerinti filmeket beszélünk, egyértelmű, hogy a 3D-s tartalom jelentős erőnek tűnik. És ez nem csak a 2D optimalizált, hanem a teljes 3D -t is jelenti. A/V berendezés:-

A Sony PS3-Firmware-Update 3,5-rel a tavaly ősszel a 38 millió A/V-es eszköz 3D-re vált egy fickóban.

A Blu-ray lejátszók egyre inkább felszerelnek egy hálózati kapcsolattal, lehetővé téve a 3D online tartalom egyszerű beszerzését.

A HD dekódolók gyakran lehetőséget kínálnak arra, hogy a 3D -s filmeket igény szerint nézzék meg.

TV -k – rengeteg gyártó kínál 3D TV -t, nagy teljesítményű szoftverrel felszerelve, amely feldolgozhatja a dupla képeket. Miért nézzük meg a 3D -t? A 3D film nézésekor otthoni élményt teremt otthon; A játék során intenzívebb élményt biztosít, és valóban úgy érzi, mintha a sportverseny során a stadionban ülne. A TV -nézés valódi élményré válik.

Ha továbbra is élvezni szeretné ezeket a 3D-s lehetőségeket, most vagy a jövőben, készüljön fel ezekre a fejleményekre, és vásároljon egy 3D-s váltót a jövőbiztos esztétikához a nappali szobájában. A Connect420 teljes HD 5 bemeneti / 1 kimeneti HDMI kapcsoló 3D támogatással rendelkezik …

Csak egy kábel a TV -képernyőn! Váltás a csatlakoztatott HDMI eszközök között.

Alkalmas 5 HDMI -forrás csatlakoztatására a TV -vel egyidejűleg. Csak 1 HDMI bemenetre van szüksége, és soha többé nem kell kábeleket váltania.

Egy olyan játékkonzol csatlakoztatásához, mint a PlayStation és az Xbox, a Blu-ray Player, a műholdas vevő és az összes többi HDMI eszköz.

Teljes HD 1080p és minden 3D formátumhoz alkalmas.

Beépített ismétlővel és kiegyenlítővel a jelveszteség kijavításához, így akár 15 méter HDMI-kábelt is csatlakoztathat a kimenethez.

Automatikusan és/vagy távirányítóval kapcsol.

Interferenciától mentes a szilárd fém burkolat miatt.

A Marmitek Connect420 már elérhető, és ajánlott kiskereskedelmi ára 99,95 euró/ GBP 89,95, beleértve. ÁFA.

www.marmitek.com: Vásároljon most az Amazon -on

Többet akar? – Kövesse minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkozzon az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Related Post

leave a Comment