Household

4 A házban lévő polcok polcok használatának módszerei

Posted On
Posted By qhipw

A megosztás gondos!

Csipog

Ossza meg

5
Csap

Ossza meg

Levél

Általában a csúszáspolcokat használják egy ház legforgalmasabb tereiben, például konyhában, kamra vagy fürdőszobában. Ezek azok a területek a házban, amelyek vagy sokkal több területre van szükségük, vagy általában sokkal több tárolást. Ennek ellenére a házban nagyon sok más hely, valamint olyan területek is vannak, amelyek részesülhetnek a siklópolcok hozzáadásából.

Az Edmonton Shelfgenie a Glide-Out polc-megoldások legfontosabb szállítója. Osztanak néhány más módszerrel, valamint az otthonában lévő csúszás polcok felhasználásának előnyei:

1. Szórakozás
Az élvezeti terület a házában a legjobb módszer, amellyel sok háztartási mozgókép -estét élvezhetünk, amennyit csak akar. Az utolsó dolog, amit szeretne, egy zsúfolt terület, amelynek félelmetes mozgóképei vannak, amelyek egy rendezetlen gyűjteményben bámulnak téged. A csúszás-o-polcing azonban mindkettő megszervezheti a helyet, amellett, hogy funkciófókuszmá változtatja. A filmek szervezéséhez használjon egy kettőt egy fiókos kombinációban, például a fiókot a fiókos csúszó polcon. Ez a módszer két sor mozgóképet kaphat egy fiókban, bár a rendetlenség nélkül.

A nagyobb elektronika, például a játékkonzolok vagy a DVD -lejátszók, nem használatban tarthatók a látótól. A kettős magasságú csúszási fiókok lehetővé teszik, hogy gyorsan hozzáférhessenek a konzolokhoz, és két különböző magasságú tárolással duplázhassanak.

2. Tegye kezelhetően egy nagy konyhai területet
Ha szereti főzni vagy jó barátokat tartani vacsorára, akkor a nagy konyha a legjobb hely. Rengeteg tárolóhely mellett rengeteg terület van főzni, valamint beszélgetni az emberekkel. Másrészt lehet olyan dolog, mint a túl sok hely. A halott terület bárhol elveszíti a potenciálját, azonban különösen a konyhában. Egy kis konyhában a csúszási polcok kiváló módszert jelentenek a terület legtöbbjének kiaknázására, ugyanakkor ugyanolyan gyorsan képesek lehetnek a terület kezelhetővé válni.

Ha a konyhai területe nagy kamra van, akkor a csúszási polcok hozzáadása maximalizálja a területet magas kihúzások, fiókok és mozgó polcok hozzáadásával. Bármi is lesz helye, és még a magasabb polcok is elérhetőek lesznek. A hármas magasságú kihúzás lehetővé teszi, hogy a kukába és az újrahasznosításhoz tartozó területeket készítsen, hogy az alapterület nyitva maradjon. Ha nagyszerű ajánlatai vannak a sütőtálcákról, valamint a vágódeszkákról, akkor ideális a tálca-tálca-tartálymagasság. Ezt a módszert gyorsan tárolhatja, és gond nélkül hozzáférhet az összes termékhez.

3. Szervezze meg a garázs műhelyének területét
Még akkor is, ha van egy nagy garázsod, az autója és a teherautó belüli tárolása egy darab helyet fog elfoglalni, tehát kulcsfontosságú az, hogy maximalizálja, hogy milyen hely van. Amellett, hogy a szekrényekbe beépítik a polcolást, szintén utólagosan felszerelhetők a bútorokhoz. Pontosabban, a könyvespolcok és a kunyhók utólagosan felszerelhetők a csúszás fiókokkal. A csúszó-out könyvespolcok megfelelő területet hoznak létre a falak mentén, ahol bármilyen típusú szerszám, kellék vagy eszköz gyorsan megőrizhető és hozzáférhető. A Hutches viszont gyorsan megduplázódhat, mind tárolásként, mind a legjobb munkaterületként. Mindkét számlálószalaggal, mind a fiókokkal megőrizheti a művészeti kellékeket, famegmunkálást vagy mechanikai eszközöket. A lehetőség a tiéd! Követelmény sokkal több garázs -tárolási ötlet? Vizsgálja meg ezeket a kiváló módszereket a hely maximalizálására.

4. Hozzon létre egy gyerekbarát állomást
A gyermekekkel rendelkező háztartások számára használjon csúszási polcokat, hogy speciális területet hozzon létre a gyerekek számára. A konyhai sziget vége sok leendő tárolóhelyet tartalmaz, vagy a pult leengedett szakaszát osztja ki, amely a legjobb magasság. A rejtett tároló a legtöbbet hozta ki a térből, miközben a fiatalok számára a lehető legjobb magasságú. Attól függően, hogy milyen érdeklődésük van, itt bármi, a művészetekig és a kézművességig, itt tarthatók. Csak ne ne felejtse el, hogy emlékezzen a lágy szoros sínekkel, hogy megakadályozza a becsapódást!

Szekrény és tárolási lehetőségek Edmontonban

A Shelfgenie -nél céljuk az, hogy az összes szorongást, valamint az ügyfelek irritációját az egyszerű, tárolási megoldásokkal történő szállítással. Bármikor, amikor velük dolgozik, egyedi gyártású lehetőségeket kínál, amelyek pontosan megfelelnek annak, amire Önnek és a házának szüksége van. Minden alkalommal elkötelezettek a szakértő, valamint a magas színvonalú szolgáltatás, valamint a gondozás igénybevételére.

Vegye fel a kapcsolatot a SHELFGGENIE ma egy ingyenes és kötelező konzultációért!

A RovationFind Certified az integritás jele, amely csak a házfejlesztés, a szolgáltatás, a karbantartás területén a leghitelesebb vállalkozás. Fokozza a fogyasztók bizalmát a vállalkozásában, és előnyt biztosít a versenyhez, miközben a legjobbként validálja Önt.

Az internetes könyvtárban több, mint a Nyugat -Kanada leggyorsabban növekvő hirdetési platformja a legjobb kereskedelem, a szolgáltatás, valamint a HOU előmozdításához és összekapcsolásához.SE javító üzlet a háztulajdonosok számára.

Kattintson a Felfedezés >>>>> A szekrény, valamint a tárolási lehetőségek felismeréséhez Edmontonban.

A megosztás törődés!

Csipog

Ossza meg

5
Csap

Ossza meg

Levél

Hasonlóképpen is tetszik:

4 módszer az otthoni megjelenés festékkel történő frissítésére

4 módszer az otthoni megjelenés festékkel történő frissítésére

A ház festése költséghatékony és egyszerű módszer a megjelenés frissítésére. Belső vagy külső festmény hozzáad egy profi

Az egész ház megfelelő felújítása

Az egész ház megfelelő felújítása

Az évek során felfedezheti, hogy otthoni igényei megváltoztak. Például, talán sokkal több helyet igényel, w

4 A ház kiegészítésének hozzáadásának előnyei

4 A ház kiegészítésének hozzáadásának előnyei

Előfordulhat, hogy hozzáadja otthonának kiegészítését, hogy megkezdje a lakóingatlanok újbóli szeretését. Lehet, hogy megnyugtatod

A legjobb, egyedi gyártású szekrény és a tárolás megtervezése

A legjobb, egyedi gyártású szekrény és a tárolás megtervezése

Amikor otthonában a szekrények frissítéséről beszélünk, a legelső dolog, ami eszébe jut, általában a hálószobák szekrényei. WH

Hogyan lehet felújítani a zuhanyzóhelyet sokkal több helyért

Hogyan lehet felújítani a zuhanyzóhelyet sokkal több helyért

Nem számít, hogy pontosan hogyan technikál a zuhanyzó felújítására, a végeredménynek a legfinomabbnak kell lennie az Ön számára. Végül is a fürdőszobák egy o

Edmonton 6 legfinomabb ház -kiegészítő vállalkozója 2022 -ben

Edmonton 6 legfinomabb ház -kiegészítő vállalkozója 2022 -ben

Az otthoni kiegészítések kiváló módszer a lakóhelyének frissítésére anélkül, hogy dédelgetett házat vagy helyet biztosítana, valamint mozogva. DEP

3 módszer az otthonában sokkal több terület előállításához

3 módszer az otthonában sokkal több terület előállításához

Ha a ház már nem felel meg az Ön igényeinek, olyan jól, mint sokkal több helyre, akkor a ház helyreállítása lehet a megoldás. Hiteles

Mikor igényel egy egyedi gyártású szekrényt?

Mikor igényel egy egyedi gyártású szekrényt?

Függetlenül attól, hogy van egy beépített szekrény a hálószobában vagy a szekrény tárolóhelye még egy szobához, minden helynek van egy szekrénye. De a WHE

Shareaholic által

Related Post

leave a Comment