#46: Az új otthoni szokás, amely közel 1000 dollárt takarít meg nekünk!

Posted On
Posted By qhipw

Megcsináltuk! Végül levágtuk a kábelkábelt (részben a javaslatainak köszönhetően), és kiszivárogtatjuk, hogy az egész lecsökkent, és ami még fontosabb, hogyan fog megtakarítani rengeteg pénzt ebben az évben. És igen, Sherrynek még mindig van szeretett Bravo csatornája. Néhány nagy HGTV csillagról is megtanulunk néhány szép szemnyitó titkot, sőt még két újat is beszélhetünk-itt, Richmondban! Ráadásul megosztjuk, hogyan élünk mennyezeti ventilátorok nélkül, és hogy Sherry hogyan fejezi ki ezt az új kedvenc nyakhosszúságával.

Letöltheti ezt az epizódot az iTunes, a Google Play, a Stitcher és a Tunein Radio -ból – vagy hallgathatja meg az alábbiakban! Ezután használja ezt az oldalt, hogy megnézze a hivatkozott linkeket, jegyzeteket vagy fényképeket. Megjegyzés: Ha egy hírcsatorna -olvasóban olvas, akkor előfordulhat, hogy át kell kattintania a bejegyzésre, hogy megnézze a lejátszót.

Mi újság
Kedvenc videóink

Van egy szuper részletes üzenet, amely lebontja a kábelvágásunkat, a héten később, de időközben itt van egy gyors hivatkozás az általunk említett szolgáltatásokra/eszközökre:

Roku 4

PlayStation Vue (hasonló a Sling TV -hez)

Ooma telo doboz

Gyors tipp

Sajnos nem tudtam tisztességes képet kapni a szekrényben lévő tisztítószerekről (kettőt az ajtó hátulja körül furcsa zugban lógnak) – de a fentiek mindegyikének teteje van, így láthatja a lyukakat, amelyekről beszéltünk (Mindegyiket az alábbiakban kapcsolja). Azt is megemlítettem, hogy meg kellett adnom egy nehezebb csavaros csavart a Swifferhez, mert a folyékony oldat súlyosabbá tette.

Swiffer nedves sugárhajtómű

Bissell Pet Hair Broom

Oxo Good DustPan & Brush

Mi nem

Íme ez a 21 titkos tényről szóló tény, hogy a HGTV tervezőiről szóló tények voltak, amelyeknek volt valódi drágaköve, amelyeket még nem hallottunk (mint például Christina El Moussa prenatális jóga DVD-je). Side megjegyzés: Honnan tudott Sherry Scott McGillvray fiú zenekarának napjairól ??

De természetesen itt van, amit valójában itt látsz – a teljes Property Brothers zenei videót.

És itt van a Joanna Gaines Tire reklám, amelyet megemlítettünk.

Richmond Rehabbers

Ne felejtsük el, hogy elkaphatja Josh & Breese HGTV pilótáját, a Richmond Rehabbers -t, május 7 -én, vasárnap, délben.

És megnézheti a korábbi projektjeiket is, beleértve néhány nagyszerű és utána, mint például az alábbiak:

És itt van az egyik konyhai átalakításuk:

Ásunk

Itt vannak a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, amelyben Sherry divatosan sportol a ház körül, minden esélye (izgatottan néz ki, vagy mi?).

És itt van a pontos asztali ventilátor, amely a hálószobánkban van (Hunter készítette, így nagy energiával rendelkezik, és 3 éve van).

A pontos modell a lányunk szobájában több mint 7 éves, tehát már nem adják el, de ez a jelenlegi verziója ugyanabból a pontos készítőből (más színekben is kapható).

PSST- Keresek valamit, amit egy múlt epizódban ástunk, de nem emlékszel arra, hogy melyik jegyzetre kattint? Nos, itt van egy mesterlista mindazokról, amelyeket az összes múlt epizódból ástunk.

Látogasson el az annieselke.com/YHL webhelyre, hogy többet megtudjon az Annie Selke Companies -ról, és használja az YHL15 kódot, hogy 15% -ot kapjon a következő megrendelésedről

*Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz

További hozzászólások a Young House Love -tól

leave a Comment