Household

Skybell Interjú: A Wi-Fi ajtócsengő pillantása a CCTV & Movement Detection

Posted On
Posted By qhipw

Skybell (korábban IdoorCam) egy olyan termékkel állt elő, amely sok ember kreativitását ragadta meg, mivel a múlt hónapban elrobbantak a tömegük mellett. Finanszírozási cél az Indiegogo -n, hogy több mint félmillió dollárt gyűjtsön.

A Bit Metal Roundel egy közvetlenül kapcsolja ki a rutin régi 20. századi ajtócsengőjét, valamint egy CCTV kamerát, mozgásdetektorot, mikrofont és hangszórót szállít az okostelefonhoz való kapcsolódáshoz a házak Wi-Fi segítségével.

A barátok, a család, a látogatók, valamint a szállítmányos autósok mind okostelefonjára, akár más mobil eszközére javítják, akár a hátsó kertben, akár a világ másik oldalán. Beszéltünk a Skybell társalapítójával, Andrew Thomas-szal, hogy sokkal többet fedezzünk fel erről az ötletes bölcs ház eszközről …

Szia Andrew, elmondhatnád nekünk a korábban létrehozott termékekről, valamint arról, hogy mi befolyásolta Önt a Skybell előállításához?
A Skybell koncepciója annak a kívánságból indult, hogy kapcsolatban maradjon otthonainkkal. Desiree, a társalapító és a vezérigazgató, válaszolni akart az ajtójára, és a házához kapcsolódik, miközben munkahelyén vagy utazott.

Az a koncepció, hogy van egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az ajtódra válaszoljon, függetlenül attól, hogy ház vagy, vagy sem, vonzó volt számára. A Desiree úgy érezte, hogy fantasztikus módszer lenne a mindennapi élet egy részének sokkal könnyebbé tételére, valamint tetszett neki a kényelem fogalma, valamint az általa nyújtott kezelés.

Milyen Skybell funkciókkal nagyon elégedett?
Ez nehéz aggodalomra ad okot a válaszra, mivel a modul oly sok csodálatos funkcióval rendelkezik. De ha választanom kellene, azt állítanám, hogy nagyon örülünk annak a két speciális tulajdonságnak, amelyek a Skybell valóban bölcs eszközré teszik: a mozgásérzékelőt és az igény szerinti funkciót. A mozgásérzékelő különbözteti meg a Skybell -t, és páratlan kényelmet nyújt, és az ajtó felett kezelhető. A mozgásérzékelő még akkor is kezdeményezhet információkat, valamint telefonhívásokat, ha a látogató nem nyomja meg a gombot. A ház automatizálásának célja az innováció felhasználása a nevünkben, beavatkozásunk nélkül, valamint éppen ezért beépítettük a tervbe. A Skybell szintén úttörő szerepet játszott az igény szerinti funkcióval, amely lehetővé teszi az egyén számára, hogy bármilyen időben hozzáférjen a CAM-takarmányhoz, még akkor is, ha senki sem nyomja meg a gombot. Ismét ez sokkal több kezelési és sokkal kényelmesebb. Elképzelésünk az, hogy olyan eszközt állítsunk elő, amely sokkal jobban biztosítja az egyének kezelését a házhomok felett, hogy elősegítse a mindennapi életüket egy kicsit. Ezek a szolgáltatások segítenek, hogy ez lehetővé tegye ezt, valamint a Skybell sokkal többet, mint egy kamerával rendelkező digitális ajtócsengő.

Úgy tűnik, mintha világszerte támogatja a 220 V -os országokat, mint például az Egyesült Királyság, az Egyesült Államokban a 110 V mellett?
Igen, ez helyes. A Skybell mindkét energiaszövetelmény mellett működik, és közvetlenül a ház meglévő transzformátorához kapcsolódik. A 220/230/240 V -os energiaszövetelmények mellett működik, valamint az Európából származó akcióval is izgatott volt. A Skybell fantasztikusan dolgozik az Egyesült Királyságból Norvégiába.

A csendes mód fantasztikus ötletnek tűnik, pontosan hogyan működik ez?
Csendes módot készítettünk azzal a kívánságból, hogy egy kicsit könnyebbé tegyük az életet a felhasználók számára. Ez a legjobb alvó csecsemők számára, vagy ha otthonról dolgozik. Az egyén csak a csendes módot választja az alkalmazáson, valamint azt mondja, hogy a Gadget ne aktiválja a ház tipikus ajtócsengő hangját.

Ön már az ajtónál lévő energiát, valamint azt, hogy mi szerepel a Skybell telepítéséhez és beállításához?
Ha van meglévő ajtócsenge, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiküszöbölje a régi ajtócsengőt, valamint a Skybell -et ugyanahhoz a két vezetékhez csatlakoztatja. Ha nincs hatalma, akkor követeli az energiát arra a területre, ahol beállítja a Skybell -t. A telepítés egyszerű. Ez négy csavart, egy baseplate -t ​​és a készüléket tartalmazza.

Milyen biztonságot fejlesztettek ki a termékré?
A Skybell -t különösen a lopás elrettentő képességeivel hozzák létre. Először, minden eszköznek van egy speciális azonosítója, amely csatlakozik a felhasználói fiókhoz. Ha egy eszközt kiküszöbölnek az ügyfél otthonából, a készüléket az eredeti tulajdonos hozzájárulása nélkül nem lehet újra regisztrálni egy újabb számlára. Másodszor, létrehoztuk a készüléket annak biztosítása érdekében, hogy csak a tulajdonos kiküszöbölje a beállított csavart anélkül, hogy hosszú távú károsodást váltana ki a modulnak, és hogy nem képes újra telepíteni.

Hogyan irányítják a „hívásokat” az ügyfelek okostelefonjára? Valószínűleg nem tudsz sokáig reagálni, mielőtt egy látogató vagy egy hordozó elmegy, így feltételezzük, hogy ez az idő a minimumra csökken?
Elkészítettünk egy hírcsatornás stílust, hogy a telefonos telefonhívásokat a felhasználó okostelefonjához vagy táblagépéhez WiFi, 3G, valamint a 4G LTE segítségével.

Van -e valamilyen típusú terv a jövőben, hogy összekapcsoljon néhány lezárási hardvergyártóval, hogy engedje a látogatókat a házba a Skybell -szel?
Hiszünk a kapcsolt házban, valamint a jövőbenAz LL tartalmazza az integrációkat zárakkal, valamint más eszközökkel, valamint platformokkal. Az indításhoz a legokosabb és sok tartós WiFi ajtócsengő felépítésére összpontosítunk, valamint arra összpontosítunk, hogy integráljuk más eszközökkel és platformokkal.

A „szabadalom függőben lévő mozgásérzékelője” valamilyen PIR -t, valamint bármilyen típusú speciális algoritmust használ a látogatók észlelésére?
A Skybell speciális mozgásérzékelője teszi a készüléket valóban bölcs eszközré. Segíthet a döntések gyorsabbá tételében, valamint az Ön preferenciáin alapulva, valamint úgy gondoljuk, hogy páratlan kényelmet és nyugalmat is biztosít a felhasználók számára. Van néhány fejlett algoritmusunk, amelyek észreveszik a látogatókat, akik nem nyomják meg a gombot.

Lehet, hogy a Skybell a vandálok célpontja, elég erős a megbirkózáshoz?
A Skybell -t különösen a lopás elrettentő képességeivel hozzák létre. Először, minden eszköznek van egy speciális azonosítója, amely csatlakozik a felhasználói fiókhoz. Ha egy eszközt kiküszöbölnek az ügyfél otthonából, a készüléket az eredeti tulajdonos hozzájárulása nélkül nem lehet újra regisztrálni egy újabb számlára. Másodszor, létrehoztuk a készüléket annak biztosítása érdekében, hogy csak a tulajdonos kiküszöbölje a beállított csavart anélkül, hogy hosszú távú károsodást váltana ki a modulnak, és hogy nem képes újra telepíteni.

Van egy iOS alkalmazás, amelyet most kínál, mikor esik az Android verzió, valamint van -e bármilyen típusú terv a Mac vagy a Windows asztali alkalmazáshoz a jövőben?
Az Android alkalmazást decemberben, ha nem korábban kiadásra rendezik. Az asztali alkalmazások előrehaladására gondolunk 2014 -re.

Van -e bármilyen típusú terve, hogy a Skybell -t a jövőben megnyitja egy API -val?
Ellenőrizzük az API -k és az integrációk minden választási lehetőségét.

Mi a bevezetési költség az Egyesült Királyság számára?
A Skybell -et jelenleg a www.myskybell.com oldalon kínálják 199 USD dollárért. A Skybell -t 2014 -ben vásárolják meg az Egyesült Királyságban.

Köszönjük, hogy időt vett igénybe az automatizált házhoz való beszélgetéshez – hol tudják az emberek többet felfedezni?
Ez az örömünk. Mondj köszönet neked, hogy megosztotta a történetünket. Az emberek sokkal több információt fedezhetnek fel a…

Elérhető az Amazon -tól: www.myskybell.com

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

[Frissített] Video Doorbell Cam vezeték nélküli ajtócsengő ingyenes felhőalapú tárolóval, Kamep WiFi Wise Camera …

424 vélemények

£ 59.48

Legyen az Amazon

2

Hangos videó ajtócsengő, az Amazon | 1080p HD videó, fejlett mozgásérzékelés, valamint egyszerű telepítés …

40 482 vélemény

£ 89,99

Legyen az Amazon

3

Az Amazon által vezetékes hangos ajtócsengő – HD videó, fejlett mozgásérzékelés, vezetékes telepítés …

8 329 vélemények

49,99 £

Legyen az Amazon

4Video Doorbell Cam Boifun 2,4G WiFi Wise Wireless HD 1080p [Előre telepített 32 GB SD kártya] akkumulátor …

1300 vélemény

79,60 £

Legyen az Amazon

5

Vezeték nélküli WiFi Video Doorbell bütyök csengővel, XTU 1080p HD Wise Video Doorbell kamerával …

344 vélemények

69,99 £

Legyen az Amazon

6

Video Doorbell Cam hangjelzéssel, vezeték nélküli bölcs ajtócsengő ingyenes felhőalapú tárolással, PIR Motion …

368 Vélemények

£ 39.09

Legyen az Amazon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Related Post

leave a Comment