Household

3 GYIK egy festéktermék -szakértőtől

Posted On
Posted By qhipw

A megosztás gondos!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

A DIY Paint feladata megfizethető és meglehetősen egyszerű módszer, hogy otthonának friss és kortárs új megjelenést biztosítson. A legjobb festéktermékek és kellékek kiválasztása elengedhetetlen a projekt sikeréhez. Hihetetlenül hasznos a megfelelő információkhoz való hozzáférés.

Ha otthon elkezdi egy festési munkát, álljon meg az Edmontonban vagy a Sherwood Parkban található Benjamin Moore egyik festékboltjában. A festéktermék -szakemberek csapata ott van, hogy segítsen kiválasztani a legjobb festékszíneket, kiviteleket, termékeket és eszközöket a projekthez.

Íme néhány, a festéktermék -szakértők által gyakran feltett aggodalmak, hogy segítsenek a feladatában:

Követelményem van -e először egy alapozót használni?
Ha vadonatúj gipszkarton vagy gipszkarton iszapja van a pecsételéshez, akkor először ki kell használnia egy réteget. Az alapozó elkerüli a festék bevételét abban a friss gipszkartonban. Az alapozó bevonat nélkül a jó lefedettség elérése érdekében messze és sok rétegnek a felhasználása szükséges.

Ha színváltozást végez rendkívül sötétről világos színre, akkor egy alapozó réteg segíthet. A sötét és a fény borítása általában számos kabátot igényel, de egy gyors alapozó garantálhatja, hogy kevesebb kabáttal kapja meg a kívánt színt.

Ellenkező esetben a már festett falnak nincs szüksége alapozórétegre. Az alapozókról és a primer termékekről szóló sokkal további információkért álljon meg a Benjamin Moore egyik Edmonton festéküzlete mellett.

Követelményem van -e két réteg készítésére?
Igen, általában két réteget kell készítenie. Még a legmodernebb festékkel is nehéz egységes színt kapni egyetlen réteggel. A lefedettség hiánya a helytelen filmkészítés miatt. Ráadásul, függetlenül attól, hogy pontosan milyen jó a festő, nehéz kiküszöbölni a gördülő és a vágási vonalakat, csak egy réteg festékkel. A sima és gazdag felület elérése különösen igaz, ha színváltozást végez. Attól függően, hogy pontosan milyen drasztikus a színváltozás, két réteg általában elég. Ügyeljen arra, hogy elegendő festéket és kellékeket vásároljon Edmontonban a második kabáthoz.

Meg kell várnom a festéket, hogy kiszáradjak a kabátok között?
Igen. Ha egy kis idő ablakot biztosít magának a kabátok között, garantálja, hogy a második kabátja nem adja meg újra az első kabátját. Ha a második réteget is korán alkalmazza, akkor újra aktiválhatja az első réteget, és ez csak elterjed. Nem adja meg a megfelelő kétrétegű filmkészítést, és összességében nem fogja észrevenni a nem megfelelő lefedettséget. Tehát próbáljon három -hat órát várni, mielőtt felhordja a második réteget.

Sokkal több kérdése van? Pinnacle festék Benjamin Moore -nak megvan a válasz. Vegye fel a kapcsolatot velük, hogy megtalálja a legközelebbi helyet.

A megosztás törődés!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

Még szintén kedvelheted:

Három módszer, amelyet a festő javíthat otthonában ebben az évben

Három módszer, amelyet a festő javíthat otthonában ebben az évben

Az új év elteltével az új kezdetek, célok és változások ideje lesz. Néhányuknak ez azt sugallhatja, hogy néhány IM biztosítja otthonát

4 módszer az otthoni megjelenés festékkel történő frissítésére

4 módszer az otthoni megjelenés festékkel történő frissítésére

Az otthoni festés gazdasági és egyszerű módszer a megjelenés frissítésére. Belső vagy külső festmény hozzáad egy profi

Megérteni a festékkészleteket

Megérteni a festékkészleteket

A festékkészletek vásárlásakor nagyon sok választás van odakint. A festékbázisok, alapozó utalásainak megértése

A két elsődleges külső festék

A két elsődleges külső festék

Az otthoni külsejének festése fantasztikus módszer a ház járdaszegélyének fellebbezéséhez. Ez minden otthon újnak tűnhet

Megfontolások, mielőtt téglát festenének

Megfontolások, mielőtt téglát festenének

A festett tégla egy divatos megjelenés, amely elősegítheti otthonának megjelenését és növelheti a járdaszegély vonzerejét. Azt mondta, a tégla az

Miért kellene szakértő festővállalatot felvennie?

Miért kellene szakértő festővállalatot felvennie?

A festés könnyen a legolcsóbb és leggyorsabb módszer az otthoni megjelenés és érzés átalakítására. Belső vagy exte

3 oka annak, hogy megfontoljuk otthonának festését

3 oka annak, hogy megfontoljuk otthonának festését

Az új festékfeladat egyszerű módszer lehet otthonának megváltoztatására. A belső vagy a külső festmény szórakoztató módszer lehet az Accentua számára

4 Szakértői festési szolgáltatások az otthon átalakításához

4 Szakértői festési szolgáltatások az otthon átalakításához

Egy kis festék hosszú módszerrel járhat, és a szakértő festőknek rengeteg készsége és számos eszköze van, amelyekhez használják

Shareaholic által

Related Post

leave a Comment