Household

A Boxee Box Részletek Plus új felhasználói felület dizájn

Posted On
Posted By qhipw

tegnap este a Boxee bemutatta az új felhasználói felület plusz adatait a hardver dobozán. Partnerként működnek a D-Link-szel, hogy Nvidia ion platformot készítsenek a HDMI, SPDIF és analóg audio segítségével, 2 USB-vel a bővítéshez és a hálózatépítéshez mind a Wi-Fi (802.11n), mind a vezetékes Ethernet segítségével. A Boxee Box 2010 első felében elérhető lesz, még nem hírek az árról.

„A Brooklynban a Boxee béta bemutató rendezvényén egy csomagolt ház előtt a Boxee kiderítette, hogy a D-Link-et az First Choice-nak nevezték el, mint hardver partner, hogy kiadjon egy Boxee márkájú eszközt a nappali számára.

A Boxee a legjobb módja annak, hogy az interneten vagy a TV -képernyőn lévő számítógépen élvezze a tartalmat. A D-Link® Boxee Box ™ segítségével a két vállalat létrehozta a legegyszerűbb módszert arra, hogy ezt az élményt a nappaliba hozza, lehetővé téve az emberek számára, hogy több tízezer mozifilmet és TV-műsorot élvezhessenek, szervezzék és játsszák kedvenc otthoni mozgási képeiket Fotók, és nagyszerű zenét játszanak otthoni hálózatukból vagy olyan internetes forrásokból, mint a Pandora.

„A Boxee innovatív társadalmi élvezeti platformjának párosítása révén a D-Link technológiájával képesek vagyunk olyan lehetőséget létrehozni, amely bemutatja az embereket arról, hogy mi legyen a TV-nek. Ezenkívül új szintű társadalmi interakciót hozunk a nappaliba ”-mondta Daniel Kelley, a D-Link Systems, Inc. marketing igazgatója.„ Nem várhatjuk meg, hogy ezt a terméket piacra hozzuk, és várjuk Mutassa be a D-Link Boxee dobozt a közelgő Január Electronics Show-n. ”

“Örülünk, hogy együtt dolgozunk a D-Link-rel, mint hardver partnerrel, mert ugyanazt a jövőképet osztjuk meg, hogy lehetőséget teremtsünk arra, hogy segítsen az egyéneknek a lehető legtöbbet hozni a technológiából”-mondta Andrew Kippen, a Boxee marketing alelnöke. “A D-Link nagyszerű elérhetőséggel rendelkezik, és együtt képesek vagyunk vonzó olcsó lehetőséget kínálni a fogyasztóknak, hogy a Boxee élményét közvetlenül a tévében hozzák.”

A D-Link Boxee Box, amely már elnyerte a Computer Electronics Association Best Fejlesztési Díját, újra interpretálja a TV-nek, hogy az összes filmet, TV-műsorokat, zenét és fényképeket a felhasználói számítógépről, az otthoni hálózatról és az internetről továbbítson HDTV -jük nélkül nincs szükség PC -re. Ezenkívül a Boxee alapvető társadalmi jellemzői megkönnyítik a barátok számára, hogy új tartalmakat fedezzenek fel egymástól olyan közösségi hálózatokon keresztül, mint a Facebook, a Twitter és egyebek.

A sok szoftverfunkció mellett a D-Link Boxee Box megkönnyíti a fogyasztók számára az eszköz csatlakoztatását HDMI, SPDIF, RCA Audio segítségével. A doboznak 2 USB-je van a bővítéshez, és gyorsan csatlakozhat egy otthoni hálózathoz, mind a Wi-Fi (802.11n), mind a vezetékes Ethernet segítségével.

A Boxee Box 2010 első felében elérhető lesz a D-Link Etail- és Kiskereskedelmi üzletek hálózatán keresztül. A gyártó javasolt kiskereskedelmi ára továbbra is meghatározatlan.

Boxee.tv/box: dlink.com/boxeebox: Interjúnk a Boxee Designer -rel – Avner Ronen

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Related Post

leave a Comment